деца сертификати

В Езиков център МИСИС БИЙН предлагаме обучение по английски език за деца и ученици от първи до седми клас в група или под формата на индивидуални уроци.

Групите са малки между 4 и 8 деца, съобразени с тяхната възраст и ниво на знания.

Учебните ни зали се намират в центъра на Бургас, точно срещу училище „Братя Миладинови“. Занятията се провеждат през цялата учебна година от началото на месец октомври до месец юни.

Детето може да се включи към текущите групи по всяко време. Преподавателката Росица Кралева ще го насочи към най-подходящата за него група.

Занятията се провеждат два пъти в седмицата по един учебен час и половина /60 минути/ в обратната смяна на ученика. Това е оптималното време, за което може да се задържи вниманието на малките деца и да им бъде интересно. Обучението може да бъде и само в събота или неделя.

деца сертификати

График на заниманията за учебната 2021 / 2022 година

 • вторник и четвъртък от 17:00 – 18:00 часа – ученици 2 ри и 3 ти клас
 • понеделник и петък от 16:00 – 17: 00 часа – 2ри и 3ти клас
 • сряда от 10:00 часа и петък от 11: 00 часа – 4ти клас
 • вторник и четвъртък от 15:00 часа ученици 5ти клас
 • вторник и петък от 14:00 – 15:00 часа – 6ти и 7ми клас
 • събота от 15:00 – 16:20 часа – ученици 6 клас
 • събота от 17:00 – 18:20 – ученици 2ри и 3ти клас

Може да позвъните и на преподавателката Росица Кралева на тел. 0887014738 за подробна информация за групите.

Графикът се променя всеки месец, според смяната на учениците в училище.

Хелоуин парти

ГОДИШНА ТАКСА ЗА КУРСА ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК


250 ЛЕВА ПЪРВИ СРОК И 250 ЛЕВА ВТОРИ СРОК

ЦЕНА НА УЧЕБНИТЕ МАТЕРИАЛИ ЗА ЦЯЛАТА ГОДИНА 40 ЛЕВА

ГРУПОВО ИЛИ ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ?

Ако дните и часовете в които провеждаме груповите занимания не съвпадат със свободното време на вашето дете, може да разгледате специалните пакетни цени които предлагаме за индивидуалните уроци по английски за деца. Повечето училища в Бургас са на две смени, но има и такива които са само първа смяна и тогава е трудно да се съчетаят занятията в училище и графикът на курсовете по английски. Ние се опитваме да сме гъвкави и да намираме варианти, които устройват всички желаещи да учат в Мисис Бийн.

За по-амбициозните ученици предлагаме подготовка за сертификат на Кеймбридж за деца на възраст между 7 и 12 години. На страницата ни може подробно да прочетете какво включва всеки от изпитите и да видите примерни тестове за трите възрастови групи Starters, Movers, Flyers.

За по-големите ученици от 8 ми до 12 клас предлагаме индивидуално обучение или включване в групите по английски език за възрастни. Ако през учебната година програмата ви е много натоварена и нямате възможност посещавате курсове, може да се включите в летните курсове по английски език, които Езиков център МИСИС БИЙН организира в Бургас всяко лято.

КОИ УЧЕБНИ СИСТЕМИ СЕ ИЗПОЛЗВАТ?

Работим с оригинални учебници на National Geographic Learning.

Учебната системата Hopscotch се състои от 6 учебника покриващи нива А1 и А2. Учебниците Hopscotch 1 и 2 са подходящи за деца започващи да изучават английски език първи и втори клас. Започва се от азбуката и се въвежда основен набор от думи с невероятни картинки, текстове и песни. Учебникът е със CD. Може да свалите mp3 файловете към всеки учебник от тук.

Учебниците Hopscotch 3 до 6 са насочени към деца между 9 и 13 години. Зашеметяващите снимки и интересните текстове правят учебника изключително привлекателен за децата. Заедно с усвояване на английския език те обогатяват и знанията си за света и дивата природа. Към всеки урок има и видео, което е интересно, завладяващо и даващо увереност на детето, че разбира и е усвоило материала от урока.

Може да разгледате един урок от всеки учебник и тетрадка Hopscotch от сайта на издателството. Hopscotch National Geographic Learning

festivals английски език за деца

Фестивални уроци

По време на годишното обучение по английски език за деца в Мисис Бийн се провеждат четири фестивални урока. Чрез тях учениците ни научават повече за празнуването в Англия, опознават обичаите и традициите в страната и разбира се, се забавляват докато изучават английския език.

 • Halloween          Хелоуийн
 • Christmas          Коледа
 • St.Valentine       Свети Валентин
 • Easter                Великден

ПРОМОЦИЯ ЗА КУРСА "АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА"


Всички ученици, които посещават курсовете по английски език за деца в група през учебната година могат да се включат в летните групи на Езиков център Мисис Бийн на половин цена!

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В НАШИТЕ ГРУПИЧКИ


ОБАДЕТЕ НИ СЕ СЕГА