деца сертификати

В Езиков център МИСИС БИЙН предлагаме обучение по английски език за деца и ученици от първи до седми клас в група или под формата на индивидуални уроци.

Групите са малки между 4 и 8 деца, съобразени с тяхната възраст и ниво на знания.

Учебните ни зали се намират в центъра на Бургас, точно срещу училище „Братя Миладинови“. Занятията се провеждат през цялата учебна година от началото на месец октомври до месец юни.

Занятията се провеждат два пъти в седмицата по един учебен час и половина /60 минути/ в обратната смяна на ученика. Това е оптималното време, за което може да се задържи вниманието на по-малките ученици и да им бъде интересно.

Детето може да се включи към текущите групи по всяко време. Преподавателката Росица Кралева ще го насочи към най-подходящата за него група.

деца сертификати

График на заниманията за учебната 2023 / 2024 г.

Начало на занятията 16 ОКТОМВРИ 2023

 • понеделник и сряда от 16:00 до 17:00 часа – ученици 2ри и 3ти клас
 • понеделник и сряда от 17:00 до 18:00 часа – 4ти клас
 • понеделник и сряда от 14:00 часа ученици 5ти клас
 • понеделнки и сряда от 15:00 до 16:00 часа – 6ти и 7ми клас
 • вторник и четвъртък от 16:00 до 17:00 часа – 3-ти клас

Може да позвъните на преподавателката Росица Кралева на тел. 0887014738 за подробна информация за групите.

Хелоуин парти

ЗАПИСВАНЕ ЗА УЧЕБНАТА 2023 /2024 г.

Записването на нови ученици става от 19.09 до 06.10 с внасянето на таксата за първия срок (280 лв.)

 • по банков път: Мисис Бийн ЕООД IBAN: BG26RZBB91551087857417
 • или на място в офиса вторник и петък от 16:00 до 17:30 часа.

Учениците, които продължават от миналата година само потвърждават на преподавателката Росица Кралева и могат да заплатят таксата на първото занятие.

ГОДИШНА ТАКСА ЗА КУРСА ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК


280 ЛЕВА ПЪРВИ СРОК И 280 ЛЕВА ВТОРИ СРОК

ЦЕНА НА УЧЕБНИТЕ МАТЕРИАЛИ ЗА ЦЯЛАТА ГОДИНА 55 ЛЕВА

ГРУПОВО ИЛИ ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ?

Ако дните и часовете в които провеждаме груповите занимания не съвпадат със свободното време на вашето дете, може да разгледате специалните пакетни цени които предлагаме за индивидуалните уроци по английски за деца. Повечето училища в Бургас са на две смени, но има и такива които са само първа смяна и тогава е трудно да се съчетаят занятията в училище и графикът на курсовете по английски. Ние се опитваме да сме гъвкави и да намираме варианти, които устройват всички желаещи да учат в Мисис Бийн.

За по-амбициозните ученици предлагаме подготовка за сертификат на Кеймбридж за деца на възраст между 7 и 12 години. На страницата ни може подробно да прочетете какво включва всеки от изпитите и да видите примерни тестове за трите възрастови групи Starters, Movers, Flyers.

За по-големите ученици от 8 ми до 12 клас предлагаме индивидуално обучение или включване в групите по английски език за възрастни. Ако през учебната година програмата ви е много натоварена и нямате възможност посещавате курсове, може да се включите в летните курсове по английски език, които Езиков център МИСИС БИЙН организира в Бургас всяко лято.

КОИ УЧЕБНИ СИСТЕМИ СЕ ИЗПОЛЗВАТ?

Работим с оригинални учебници на National Geographic Learning.

Учебната системата Hopscotch се състои от 6 учебника покриващи нива А1 и А2. Учебниците Hopscotch 1 и 2 са подходящи за деца започващи да изучават английски език първи и втори клас. Започва се от азбуката и се въвежда основен набор от думи с невероятни картинки, текстове и песни. Учебникът е със CD. Може да свалите mp3 файловете към всеки учебник от тук.

Учебниците Hopscotch 3 до 6 са насочени към деца между 9 и 13 години. Зашеметяващите снимки и интересните текстове правят учебника изключително привлекателен за децата. Заедно с усвояване на английския език те обогатяват и знанията си за света и дивата природа. Към всеки урок има и видео, което е интересно, завладяващо и даващо увереност на детето, че разбира и е усвоило материала от урока.

Може да разгледате един урок от всеки учебник и тетрадка Hopscotch от сайта на издателството. Hopscotch National Geographic Learning

festivals английски език за деца

Фестивални уроци

По време на годишното обучение по английски език за деца в Мисис Бийн се провеждат четири фестивални урока. Чрез тях учениците ни научават повече за празнуването в Англия, опознават обичаите и традициите в страната и разбира се, се забавляват докато изучават английския език.

 • Halloween          Хелоуийн
 • Christmas          Коледа
 • St.Valentine       Свети Валентин
 • Easter                Великден

ПРОМОЦИЯ ЗА КУРСА "АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА"


Всички ученици, които посещават курсовете по английски език за деца в група през учебната година могат да се включат в летните групи на Езиков център Мисис Бийн на половин цена!

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В НАШИТЕ ГРУПИЧКИ


ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМУЛЯРА ЗА ЗАПИСВАНЕ