Enter your keyword

ЗА НАС

Езиков център Мисис Бийн - лидер в езиковото обучение над 10 години

Екатерина
Екатерина Димитрова
създател на ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР МИСИС БИЙН и преподавател по английски език
Нашата цел
Изучаването на един език е дълъг процес и много трудоемък, а желанието на всички е това да стане бързо и без много усилия. Това е основната задача, която си е поставил екипът на Езиков център МИСИС БИЙН – да направи обучението лесно, приятно и процесът на учене да е удоволствие и забава, а не тягостно задължение. Дългогодишната ми практика като преподавател ми е дала много идеи и начини за постигане на това.
Факт е, че за всички хора изучаващи езици най-трудно е говоренето, независимо дали са абсолютно начинаещи или напреднали  езиковата бариера остава. В началото на всеки курс учащите споделят това с мен и това ме амбицира още повече да им помогна да преодолеят страха да говорят.

Методика на преподаване

В методиката на обучение основно се набляга на устните упражнения. Курсовете са с разговорна  насоченост, обучаемите говорят и превеждат от български на английски изречения и текстове. Те са специално разработени и включват различна граматика и думи, с цел създаване на умения за бързо извикване в паметта на нужната информация, както в реален разговор. Това е много ефективно и в края на курса нашите курсисти се чувстват по-уверени и смели да говорят.

Добри преподаватели

Вярваме в максимата че няма невъзприемащи ученици, има само недобри учители! Да си добър учител не означава само да владееш отлично материята, но и да си добър психолог, да си артистичен, енергичен и да си обичаш професията. Тези качества търсим у всички наши преподаватели и това ни носи успех.

Курсистите за работата ни

Нашите курсисти са и наши приятели, ние ги посрещаме с усмивка и се раздаваме изцяло да им помогнем в овладяването на един нов език. Когато в края на курса ти кажат: „Едно от най-хубавите неща, които ми се случи през тези два месеца беше този курс! “ – значи си си свършил работата добре. Това е най-голямото възнаграждение за един преподавател и ние се стремим да го заслужим.

ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР “МИСИС БИЙН” благодари специално на всички клиенти, на всички преподаватели, които влагат целия си професионализъм и всеотдайност в работата, на всички приятели и партньори, които ни помагат да ставаме все по-добри!

НАШИЯТ ЕКИП

Запознайте се с нашите преподаватели!

Разгледай нашата галерия

деца сертификати