ОНЛАЙН КУРСОВЕ В РЕАЛНО ВРЕМЕ

Онлайн обучението при нас е в реално време с преподавател. Ние не предлагаме платформа в която сами да гледате и учите уроците, а виртуалната класна стая, в която ще виждате и чувате учителя и ще сте в пряк контакт с него през цялото време.

онлайн курсове по английски език

Виртуална класна стая в ZOOM

Използваме приложението zoom за нашето онлайн обучение. Съвременно приложение, което предлага видео връзка, микрофон, чат, споделяне на екрана, запис на уроците и много други полезни функции. Може да се свързвате чрез настолен компютър, лаптоп, таблет и телефон.

Кратки инструкции за работа със ZOOM

online classes zoom

След като сте избрали обучение и сте заплатили таксата, преподавателят ще ви изпрати линк за урока в zoom на предварително предоставения от вас email.

Ако нямате инсталирано това приложение, отваряте и кликвате на линка при което приложението ще се свали и инсталира на вашия компютър. В уговорения ден и час за урока двамата с преподавателя кликвате на линка и сте в класната стая.

Колко струва обучението

Може да запишете онлайн обучение както в група, така и индивидуално. Цените за редовните и онлайн уроци са еднакви.

Запиши онлайн уроци

За подробна информация за онлайн обучението може да се обадите или да ни посетите в офиса, както и да направите запитване по имейл.

онлайн обучение