Enter your keyword

Курсове за деца

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ ЗА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ В БУРГАС

В курсовете по английски, немски, руски, италиански език за деца включваме ученици от втори до седми клас. Заниманията по езика в МИСИС БИЙН са сериозни и включват писане, говорене и слушане. Затова е добре децата да са преминали първи клас и да могат да четат и пишат. Едно посещение е един астрономичен час, защото толкова е времето, в което може да се задържи вниманието на малките ученици без да им доскучае. Затова те идват с желание и не усещат кога минава единия час. Децата посещават езиковите курсове през цялата учебна година и овладяват материала подходящ за тяхната възраст. Освен за обучение в група, може да запишете детето си и на индивидуални уроци при нас или заедно с приятелче на уроци за двама.

Предимства на курсовете за деца в МИСИС БИЙН

В Бургас има много места, които предлагат езикови курсове за деца и ученици и нашето предимство е, че сме в близост до училище. Учебните ни зали се намират точно срещу училище „Братя Миладинови“. Изключително удобно е за децата да идват при нас един час преди началото на учебните часове или след като свършат занимания, ако са първа смяна. Когато сформираме групите в началото на учебната година винаги се съобразяваме с желанието и предпочитанията на родителите и децата за часовете, в които да се провеждат заниманията.

Езиковите курсове за деца развиват паметта и логичната мисъл. Детето се научава да комуникира на чужд език. Ще се радваме да сме част от този процес и ви очакваме в началото на учебната година, както и по всяко време на годината, ако желаете да запишете детето си на индивидуални уроци при нас.