Enter your keyword

Уроци по английски в Бургас

Ако търсите частни уроци по английски език в Бургас на разумни цени, съобразени с вашия график и желаете да започнете веднага – Мисис Бийн може да удовлетвори вашите желания. Голяма част от нашите курсисти избират индивидуалната форма на обучение, чувствайки се по-уверени и спокойни защото уроците са изцяло съобразено с техните нужди и график. Приятелската атмосфера, която преподавателите създават спомага курсистът да се отпусне, да задава всички свои въпроси и да напредва с темпото, което той желае.
Уроците могат да са интензивни, може да са с разговорна насоченост, може да са без учебник само с практични упражнения. Методиката на преподаване, която използваме ни позволява да сме гъвкави и да предложим най-доброто за вас.
индивидуално обучение

пакетни цени за индивидуални уроци по английски

пакет 10 учебни часа 100 лева
пакет 30 учебни часа 280 лева
пакет 50 учебни часа 450 лева

  • Цената на един учебен час (40 мин.) е 10.00 лв.
  • Едно занятие обикновено е 2 или  3 уч.часа по 40 мин.
  • Курсистът избира колко често да се провеждат занятията (1, 2 или 3 пъти седмично)
  • Едно ниво се взима средно за 50 учебни часа
  • Графикът може да е плаващ и всяко следващо занятие да се уговаря с преподавателя.
  • Занятие се отлага един ден предварително, при неявяване на курсиста на занятие без да е предупредил то се счита за усвоено и се дължи таксата.

уроци по английски език за двама

Ако сте двама души, които желаят да учат заедно на индивидуален график може да се включите в полуиндивидуално обучение по английски в МИСИС БИЙН. Получавате отстъпка от цената на индивидуалния час и заплащате по 8 лева за учебен час на човек.
Пакет 10 учебни часа – 80 лева на човек
➤ Пакет 30 учебни часа – 220 лева на човек
➤ Пакет 50 учебни часа – 380 лева на човек
Учебникът за едно ниво може да се вземе за около 50 учебни часа.
Обучението започва веднага и графикът се съобразява с желанието на курсистите и този на преподавателя.
След успешното завършване на курса се издава сертификат за завършено ниво и степен на владеене на езика в съответствие с Европейската езикова рамка.
уроци по английски език

МЕТОДИКА НА ПРЕПОДАВАНЕ

Методиката на преподаване в курсовете по английски в група и при индивидуалните уроци по английски е уникална и няма да я срещнете в друг езиков център в Бургас. Включва устно превеждане на изречения от български на английски, включващи различни времена и думи. По този начин курсистите придобиват тренинг бързо да се изразяват в сегашно, минало и бъдеще време.
Тези изречения са специално подбрани, чрез тях на всяко занятие се преговаря целия материал и се добавя новия. Тази повторяемост помага за трайното запаметяване на думи и граматика и създава увереност при прилагането им в реален разговор.
Комбинацията от тези устни упражнения и лесното и достъпно обяснение на правилата в английския език от нашите преподаватели правят обучението при нас високо ефективно, интересно и различно.
учител по английски език

Уроци по английски език за деца

Предлагаме уроци по английски език за ученици от първи до седми клас. Може да запишете детето си по всяко време на учебната година както за целогодишно групово обучение, така и за индивидуално обучение.
По време на индивидуалните занятия може да се занимаваме с детето по учебната система, по която учи в училище или по избран от нас учебник.

Избирате броя на посещенията един, два или три пъти седмично. Едно посещение обикновено е 60 минути и струва 15 лева – може да се заплаща час за час или да се предплати пакет:

✿ пакет 15 учебни часа 140 лева /10 посещения по 60 минути/
✿ пакет 30 учебни часа 280 лева
✿ пакет 50 учебни часа 450 лева

При полундивидуално обучение с 2 деца получавате отстъпка и цената е 8 лева за учебен час за дете. Посещението за деня е 12 лева.

уроци по английски език

УЧЕБНИ СИСТЕМИ

По време на уроците по английски за деца и ученици работим с оригинални учебници на National Geographic Learning. 

Системата Happy Trails е издание на National Geographic Learning за деца започващи да изучават английски език. Въвежда азбуката и основен набор от думи с невероятни картинки, текстове и песни. Учебникът е със CD. Подходяща е за деца от първи до трети клас.

Системата Hop Scotch е ново издание на National Geographic и е подходяща за ученици от втори до седми клас. Зашеметяващите снимки на животни и интересните текстове правят учебника изключително привлекателен за децата. Видео уроците на английски език са друго предимство на учебната система, което децата много харесват. Заедно с усвояването на езика те обогатяват и знанията си за света и дивата природа. 

happy trails
hopscotch5