Enter your keyword

КУРС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА УЧЕНИЦИ

kids
ГРУПОВО ОБУЧЕНИЕ

Групите са малки между 4 и 8 деца, съобразени с тяхната възраст и ниво на знания.  Занятията се провеждат през цялата учебна година от началото на месец октомври до месец юни. Ученикът може да се включи към текущите групи по всяко време. Преподавателката Росица Кралева ще го насочи към най-подходящата за него група.

ЗАНЯТИЯТА СЕ ПРОВЕЖДАТ:

  • два пъти в седмицата по един учебен час и половина /60 минути/ в обратната смяна на ученика
  • обучението може да е само в събота и неделя

Годишна такса – две вноски по 220 лева

ПРОМОЦИЯ

ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ ПОСЕЩАВАЛИ ГРУПОВО ОБУЧЕНИЕ ПРЕЗ УЧЕБНАТА ГОДИНА МОГАТ ДА СЕ ВКЛЮЧВАТ  В ЛЕТНИТЕ НИ ГРУПИ НА ПОЛОВИН ЦЕНА!

По време на годишното обучение на детските групи се провеждат четири фестивални урока. Чрез тях учениците ни научават повече за празнуването в Англия, опознават обичаите и традициите в страната и разбира се, се забавляват. 

  • Halloween          Хелоуийн
  • Christmas          Коледа
  • St.Valentine      Свети Валентин
  • Easter                Великден

УЧЕБНИ СИСТЕМИ НА National Geographic

Учебници завладяващи детето с невероятните си илюстрации!

Работим се с оригинални учебници на National Geographic Learning

Системата Happy Trails е издание на National Geographic Learning за деца започващи да изучават английски език. Въвежда азбуката и основен набор от думи с невероятни картинки, текстове и песни. Учебникът е със CD.

Системата World Wonders е ново издание на National Geographic и е подходяща за ученици между 9 и 11 години. Зашеметяващите снимки на животни и интересните текстове правят учебника изключително привлекателен за децата. Заедно с усвояване на английския език те обогатяват и знанията си за света и дивата природа.