Enter your keyword

Курс по западна астрология

Що е АСТРОЛОГИЯ и каква е ползата от нея?

Астрологията е древна наука, която изучава отражението на небесните тела върху всеки един от нас. Индивидуален хороскоп се съставя въз основа на точни година, дата, час и място на раждане. Часът на раждане трябва да е много точен, защото в противен случай хороскопът и личността няма да си съответстват и прогнозите ще са неточни. Астрологът може да използва  различни методи за доуточняване на часа.

Астрологията трябва да се приема като една философия, която помага да си обясним живота, да научим повече неща за себе си, а не само като предсказателна наука.

Астрологията ни запознава със силните и слабите страни на нашия характер. Тя ни помага да намерим времето, когато тези слаби страни  ще бъдат подложени на изпитания и по този начин можем предварително да се подготвим.

Астрологията може да определи периодите, които са благоприятни за определен вид дейност и са противопоказни за друга. Кога да предприемем смяна на работа, кога да пътуваме в чужбина, кога периодът е благоприятен за започване на връзка, за преместване или други промени.

Натална астрология 

Наталната астрология се основава на изчисляването положението на планетите за даден ден, час и място на раждане и съставянето на рожден хороскоп. Въз основа на него астрологът може да даде отговор на следните въпроси: /Това всъщност е и значението на дванадесетте астрологични домове в Западната астрология/. В индийската астрология има някои различия в домовете.

 1. Характера на човека, неговата личност, егото, темперамент и възможности
 2. Описва финансовото състояние на човека, неговата способност за печелене на пари, къде ще ги влага, за какво ще ги харчи ,източника на доходи, печалби и загуби
 3. Разкрива отговора на въпроси, свързани с близки роднини – братя, сестри братовчеди. Кратки и къси пътувания, комуникации, писмена дейност, средно образование
 4. Родителите, бащиния дом, по- късно собствения дом, заобикалящата среда, общите условия в края на живота
 5. Любов, деца, творчество, удоволствия, хазарт, спекулации
 6. Здраве, ежедневна, принудителна работа, отношения с наематели, малки домашни животни
 7. Брак, условия за брак, отношения с брачния партньор, бизнес партньорство, спогодби, договори, явни врагове
 8. Наследства, завещания, дарения, обстоятелства около смъртта, финансовото състояние на съпруга, капитала на компаниите, в които родения взима участие
 9. Философия, религия, право, закони, духовното израстване на личността, висше образование
 10. Слава, чест, призвание, професионално израстване, кариера, информация за майката на родения
 11. Приятели, закрилници, осъществяване на надеждите и мечтите
 12. Карма, насилствено ограничаване на свободата, наркотици, трайни хронични заболяванияПрогресивната астрология определя точното развитие във времето на потенциала, заложен в рождения хороскоп.Хороскопът е компасът, който ни сочи целта на нашето развитие и който трябва да поглеждаме, за да сверим правилна ли е посоката към която сме се отправили в настоящия момент.

   

КУРСОВЕ ПО ЗАПАДНА АСТРОЛОГИЯ

Лектор  Катя Трифонова, практикуващ астролог от 1997, провежда обучение по астрология от 2009 г.

ПЪРВО НИВО – НАТАЛНА АСТРОЛОГИЯ  СТАРТИРА НА 07 ОКТОМВРИ 2019 от 16.00 – 18.00 часа
включва 14 посещения по 2 астрономични часа

цена на целия курс – 280 лева
цена на едно посещение – 20 лева

ВТОРО НИВО – ПРЕДСКАЗАТЕЛНА АСТРОЛОГИЯ

съботно-неделни групи от 16.00- 18.00 часа
включва 14 посещения по 2 астрономични часа
цена на курса – 280 лева

Индивидуално обучение  –  25 лева за 2 астрономични часа

За повече информация може да се обадите на тел. 0889 180846

ПРЕДЛАГАМЕ ВИ И КУРС ОБУЧЕНИЕ ПО ВЕДИЧЕСКА (ИНДИЙСКА) АСТРОЛОГИЯ