Enter your keyword

Курсове по астрология

Обучение по западна и индийска астрология

Астрологията – езикът на звездите!

Ако желаете да изучавате астрология –  западна или ведическа сте дошли на правилното място. В нашите курсове астролози с професионален опит от над 20 години ще ви запознаят с тези аспекти от астрологията, които ви интересуват.

Астрологията е древна наука, която изучава отражението на небесните тела върху всеки един от нас. Индивидуален хороскоп се съставя въз основа на точни година, дата, час и място на раждане. Астрологията трябва да се приема като една философия, която помага да си обясним живота, да научим повече неща за себе си, а не само като предсказателна наука.

Астрологията ни запознава със силните и слабите страни на нашия характер. Тя ни помага да намерим времето, когато тези слаби страни  ще бъдат подложени на изпитания. По този начин можем предварително да се подготвим. Астрологията може да определи периодите, които са благоприятни за определен вид дейност и са противопоказни за друга.

Кога да предприемем смяна на работа? Кога да пътуваме в чужбина? Кога периодът е благоприятен за започване на връзка, за преместване или други промени.

курс по астрология бургас

Курсове по западна астрология

Наталната астрология се основава на изчисляването положението на планетите за даден ден, час и място на раждане и съставянето на рожден хороскоп. Ето значенията на дванадесетте астрологични домове в западната астрология.

Курс по индийска / ведическа астрология

Курс по ведическа (индийска) астрология

Курсът по ведическа / индийска астрология представлява серия от онлайн лекции, които ще ви запознаят с основните понятия в Джьотиш. Кои методи на прогнозиране се използват. Как да разпознавате различни комбинации за професионален успех, за финансово състояние, за духовност, за бедност, за здравето, за партньорствата и други.

Харесайте и споделете с приятели!